Nůž Santoku Damascus Gourmet, G21
Kvalitní kuchyňský nůž SANTOKU DAMASCUS GOURMET, G21 určený ke krájení i k porcování má čepel vyrobenou z damaškové oceli (67 vrstev) s tvrdostí 60 HRC. Čepel z vrstvené damaškové oceli je velmi odolná, vyznačuje se vysokou stabilitou a zejména extrémně dlouhou životností. Kvůli způsobu výroby má každý nůž své specifické zabarvení a "kresbu" - nože jsou vyráběny technologií práškové metalurgie (na základní kov se nanáší vrstvy, které se následně spékají dohromady, čímž vzniká zabarvení). Délka čepele je 17 cm.
Rukojeť nože je tvořena z extrémně pevného laminátového materiálu Micarta, který je tvořen plátnem či skelnou tkaninou s termostatickou pryskyřicí. Rukojeť je velmi odolná a houževnatá, její dlouhá životnost je samozřejmostí.
Podívejte se také na naši kompletní nabídku domácích potřeb, kde naleznete spoustu produktů, které využijete nejen v kuchyni, ale v celé domácnosti.
Prodej kuchyňských nožů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.
Nůž Santoku Damascus Gourmet, G21 - technické info:
- materiál čepele: damašková ocel VG-10, 67 vrstvá
- délka čepele: 170 mm
- rukojeť: laminátový materiál Micarta
- tvrdost:60 HRC
- certifikace: LFGB
- záruka: 2 + 2 roky (prodloužená záruka platí po registraci na webu výrobce G21)