Revoluční způsob přípravy pokrmů! Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům zdravého a chutného vaření. Jídla díky němu získají nové, výraznější chutě, a proto je možné při jejich přípravě používat méně dochucovadel soli a tuku. V pomalém hrnci se vaří, peče i dusí. Vaření v hrnci pro pomalé vaření je jednoduché a úsporné. Hrnec na pomalé vaření je ideální na přípravu jídel z „jednoho hrnce“ a na pečení masa vcelku. Součástí návodu jsou tipy pro vaření v hrnci na pomalé vaření (recepty na polévky, masa, omáčky...)
HRNEC NA POMALÉ VAŘENÍ - INFO VE ZKRATCE:
Výhody:
- jednoduché použití
- úspora času při vaření
- pomáhá uchovat vitamíny a udržet kvalitu pokrmů
- nízká spotřeba elektrické energie
- vnitřní vyjímatelná kameninová nádoba (na dopékání v troubě, lze použít jako samostatná zapékací mísa)
Vlastnosti:
- možnost regulace výkonu (orientační teploty: Warm – cca 90°C, LOW – cca 130°C, HIGH – cca 180°C)
- objem 3,5 litru
- skleněná poklice
- výška s víkem 225 mm, bez víka 175 mm
- příkon 200W
Na hrnec na pomalé vaření poskytujeme záruku v délce 24 měsíce.